تجهیزات ما شامل قالب فلزی بتن ، جک سقفی ، جک ساختمانی ، اسکافلد مثلثی ، لوله داربست ، بست داربست ، تخته زیرپایی ، متعلقات قالب و داربست چکشی می باشد.
بتن به دلیل قابلیت های منحصر بفردش یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی است. برای ایجاد اجزای ساختمانی، بتن باید در قالب های طراحی شده و مخصوص ریخته شود و اصطلاحا به آن قالب یا شاتر میگویند . قالب بندی مهم ترین بخش در ساخت بتن می باشد . قالب میتواند متحرک یا ثابت باشد. بتن ریزی در قالب ها انجام میشود، شکل آن را به خود میگیرد، سپس سفت شود و به مقاومت کافی می رسد. قالب های فلزی به دلیل ماندگاری طولانی و قابلیت استفاده مجدد از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند . قالب فلزی گرچه نسبت به قالب های چوبی هزینه بر تر است اما برای چندین پروژه قابل استفادهاند و در صورتیکه قصد استفاده مجدد در پروژه های دیگر را دارید ، گزینه مناسبی است . برخی از ویژگیهای اصلی قالب فولادی:
-
محکم و با دوام است طول عمر آن زیاد است.
-
چون بتن به سطح بدنه نمیچسبد ، سطح صاف تری ارائه میدهد.
-
ضدآب است.
-
اثر لانه زنبوری را در بتن کاهش میدهد.
-
به راحتی نصب و برچیده میشود.
-
برای سازه های منحنی مناسب است.
قالب فلزی ستون گرد
کد :GH-112
قالب فلزی بتن تونلی
کد :GH-113
قالب فلزی بتن کنج
کد :GH-135
قالب فلزی بتن تخت پنلی
کد :GH-136
جک سقفی از سه قسمت ساخته شده است . 1- بخش نری 2- بخش مادگی 3- رزوه. جک سقفی که متشکل از این سه قسمت می باشد به نگه داشتن و مهار سازه ها و قالب ها کمک میکند. پایین ترین بخش جک سقفی به صورت لوله ساخته شده است که نسبت به استفاده های متفاوت قطر های مختلفی دارد ، ولی معمول ترین قطر آن 6 سانتیمتر می باشد و همچنین ضخامت ورق ساخت لوله 2 میلیمتر می باشد و همچنین بخش بالای جک اندازه ها کمی متفاوت تر است به طوری که با قطر 5 سانتیمتر و ضخامت 2 و نیم میلیمتر می باشد. جک های سقفی در دو دسته متفاوت جک های سبک برای تحمل وزن برای فشار های کمتر و همچنین جک های سنگین تر برای مهار وزن های بالا می باشند. در قالب سازی قادری جک های سقفی به شکل های جک سقفی صلیب دار ، بدون صلیب و همچنین جک های سقفی متحرک تولید می شوند. همچنین تمامی انواع جک ها به صورت نو و دست دوم برای فروش موجود می باشد.
جک سقفی صلیب دار
کد :GH-131
جک سقفی بدون صلیب
کد :GH-132
جک سقفی متحرک
کد :GH-133
رزوه جک سقفی
کد :GH-147
سرجک صلیبی
کد :GH-154
لوله داربست ها اکثرا از ورق نورد گرم شش متری درست می شوند. لوله داربست ها در ساخت و ساز هایی که ارتفاع بالا دارند و دسترسی به آنها سخت می باشد استفاده می شود. طول لوله داربست ها معمولا از 3 تا 6 متری ایجاد شده اند ولی مشخصات استاندارد داربست معمولا با قطر خارجی 48.3 میلیمتر و ضخامت دیواره 3.2 میلیمتر و طول 6 متر می باشد. داربست ها انواع مختلفی دارند که یکی از انواع آن داربست چکشی می باشد که از مهار های افقی و پایه های قائم ایجاد شده است. نوع دیگر آن داربست مثلثی است که از نری و مادگی تشکیل شده است که بهم متصل شده اند. برای بستن و استفاده از داربست از تجهیزات متفاوتی استفاده می شود از جمله : مغزی داربست ، انواع بست ها و رابط داربست. قالب قادری اصفهان یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده تمام تجهیزات داربست می باشد که تمامی قطعات به صورت نو وست دوم به فروش می رسد.
کفی داربست
کد :GH-118
بست گردون داربست
کد :GH-119
رابط داربست
کد :GH-120
مغزی داربست
کد :GH-121
بست تک پیچ داربست
کد :GH-122
بست اچ (H)
کد :GH-123
بست چهار پیچ
کد :GH-124
بست دو پیچ
کد :GH-125
لوله - میله داربست فلزی
کد :GH-126
اسکافلد ها یا ممکن است با نام داربست مثلثی شنیده باشید ، از جدیدترین محصولات خانواده داربست ها می باشد که مدتی است در بخش های ساخت و ساز کاربرد های فراوانی پیدا کرده است. اسکافلد ها از بهترین و ایمن ترین تجهیزات ساختمانی محسوب می شوند که مخصوصا برای ساخت و ساز ها در ارتفاعات بالا بسیار مناسب می باشند. اسکافلد های تولید قالب قادری به دو شکل اسکافلد چکشی و اسکافلد مثلثی تولید می شوند. روش ساخت این نوع اسکافلد ها که به صورت موقت برای سازه ها نصب می شوند ، از جوش دادن دقیق لوله ها با اندازه هایی که به صورت استاندارد هستند که باعث می شود هیچ درز و شکافی در آنها دیده نشود. اسکافلد ها دارای استحکام زیاد و مقاومت بالا در برابر فشار بتن ها دارد که همین امر باعث استفاده های زیاد در ساخت و ساز هایی با ارتفاعات زیاد شده است. روش های نصب و برداشتن اسکافلد ها بسیار ساده می باشد به طوری که حتی کارگران ساده هم توانایی انجام این کار را دارند. اسکافلد ها در ساخت پل ها نیز استفاده میشوند. اسکافلد های مثلثی از بهترین ها و پر استفاده های این دسته هستند که هزینه و قیمت آنها بسیار مناسب برای کارفرماها و پیمانکاران می باشد.
اسکافلد مثلثی
کد :GH-106
اسکافلد چکشی - داربست چکشی
کد :GH-134
پین قورباغه ای
کد :GH-102
پیم و گوه
کد :GH-104
بولت روزه ای
کد :GH-105
درپوش قالب
کد :GH-116
مهره خروسکی
کد :GH-142
واشر دولول
کد :GH-143
واشر کاس
کد :GH-144
گیره قالب بندی
کد :GH-145
نبشی پانچ قالب بندی
کد :GH-148
بولت عصایی
کد :GH-149
تسمه قالب
کد :GH-151
براکت قالب بندی - براکت ستون
کد :GH-155
پلی وود در بسیاری از کارهای فنی (در خانه) و پروژههای ساختمانی، ضرورت است، اما هر پلی وودی برای هر پروژهای کارایی ندارد. انواع پلی وود، ممکن است از نظر جنس، تعداد لایهها، طبقهبندی و درجهبندی با هم متفاوت باشند. پلی وود، چوبی هست که از خانوادهٔ تختههای تولیدی، مهندسی میشود که شامل تختهٔ نئوپان و تختهٔ رشتهگرا (OSB) نیز میباشد. از صفحههای نازکِ روکشِ ورقه شدهٔ درختِ پوستکنده، ساخته میشود. این ورقههای نازک، معروف به لایی، بهطور متناوب، عمود بر هم چسبانده میشوند تا مدل رگههای متقاطع را بهوجود بیاورند. چنین ساختاری باعث افزایش دوام و استحکام در برابر تابخوردگی و انبساط ناشی از رطوبت میشود. لایی به لایهٔ روکشی گفته میشود که در ساخت ضخامتهای متفاوت پلی وود کاربرد دارد. لاییِ بیشتر، تختههای ضخیمتر و محکمتری میسازد. تعداد لاییهای پلی وود ، فرد است و حداقل سه لایی لازم است. اگرچه، پلی وودهای تخصصی میتوانند بیش از سه لایی داشته باشند، اکثر پلی وودها به ۳ لا، ۵لا یا چندلا طبقهبندی میشوند. چهار درجه پلی وود داریم: A، B، C و D. درجه، به کیفیت و ظاهرِ پشت و روی پلی وود مربوط میشود. A بهترین کیفیت و بیشترین قیمت، و D پایینترین قیمت را دارد. در قالب سازی قادری انواع چوب پلی وود و دیگر تخته ها مانند تخته زیر پایی یا بنایی تخته 2 تراش و 4 تراش و همچنین تخته های قالب بندی موجود است. تمامی چوب و تخته ها به صورت نو دست دوم با قیمت مناسب موجود است.
تخته زیرپایی یا بنایی
کد :GH-108
تخته پلی وود
کد :GH-110
تخته 4 تراش
کد :GH-114
تخته 2 تراش
کد :GH-115
تخته قالب بندی
کد :GH-140
دستگاه خاموت زن
کد :GH-127
دستگاه برش میلگرد
کد :GH-128
دستگاه میکسر بتن
کد :GH-129
دستگاه ویبراتور بتن
کد :GH-130
بالابر ساختمانی
کد :GH-137
دستگاه خم کن
کد :GH-141